FIVB BEACH VOLLEYBALL WORLD TOUR 1 STAR LJUBLJANA 2019

Ljubljana Beach Volley 2018 je v strogem središču Ljubljane na Kongresnem trgu, od 1. do 4. avgusta poskrbel za še večji in bolj spektakularen dogodek kot v preteklem letu. Letos smo že drugo leto zapored v Ljubljani gostili turnir svetovne serije FIVB Beach Volleyball World Tour 1 Star Ljubljana 2019.

Na trdnih temeljih zelo uspešnega in prepoznavnega mednarodnega turnirja Ljubljana Beach Volley Challenge, ki smo ga na Kongresnem trgu prvič lahko spremljali leta 2014, smo po turnirju evropske serije pod okriljem CEV-a leta 2017, letos ponovno spremljali turnir svetovnje serije v odbojki na mivki. V Ljubljano so ponovno prišli odbojkarji in odbojkarice s celega sveta.

Sonce, zabava, vrhunska odbojka in pester spremljevalni program z zaključkom v soju žarometov so dali pečat prvemu turnirju svetovne serije pod okriljem FIVB v zgodovini Slovenije.

V okviru turnirja FIVB Beach Volleyball World Tour 1 Star Ljubljana 2019 smo v Športnem parku Ludus v Črnučah v četrtek spremljali kvalifikacije. V petek se je na dveh prizoriščih, v Črnučah in na Kongresnem trgu, odvijal glavni del turnirja, na katerem je nastopilo po 16 moških in ženskih dvojic. V soboto in nedeljo pa smo na Kongresnem trgu spremljali izločilne boje do končenga zmagovalca.

V ženski konkurenci sta zmago slavili ukrajinki Inna in Iryna Makhno, v moški pa slovenca Vid Jakopin in Tadej Boženk.

VIDEO REPORTAŽA

VIDEO NAPOVEDNIK

 

URADNI FIVB DOBAVITELJ

PARTNERJI

Zavarovalnica Triglav, d.d.

OSTALI PARTNERJI

INTERSPORT
FLOVAC
FLOVAC
FLOVAC

Organizator dogodka: Odbojkarska zveza Slovenije
Izvajalec dogodka: Ekstrem d.o.o.
Kontakt: press@odbojka.si